Stacks Image 3


Altijd topkwaliteit

Mijn naam is Frank Peters, enthousiast beroepsfotograaf. Fotograferen is voor mij gevoel overbrengen en bewust kijken. Dat laatste zat er al vroeg in want als kind observeerde ik graag om vervolgens mijn schetsboeken vol te tekenen. Dat ik later mijn potloden voor een camera verruilde, is dan ook niet zo vreemd. Fotograferen is naast mijn hobby mijn beroep geworden, al voelt dat niet zo. 

Naast het beheersen van verschillende disciplines vertrouw ik het allermeest op mijn gevoel, grote vakkennis, creativiteit en mijn altijd aanwezige enthousiasme. Met mijn professionele apparatuur, vakinhoudelijke kennis en mijn creativiteit denk ik al luisterend mee. Op die manier lever ik altijd foto's van topkwaliteit.


Anderen over Frank

"Frank beschouwt het leven als een grote photo opportunity. Altijd een camera om zijn nek of losjes in de hand, schiet hij snel uit de heup of bedachtzaam vanaf grote hoogte. Frank deelt zijn passie voor licht en detail graag met anderen. Enthousiast laat hij de schoonheid zien van vallende waterdruppels en mistige rivieren waaraan je achteloos voorbij loopt. Zijn sfeerfoto's wekken zelfs een leegstaand huis tot leven. Frank schildert foto's. Als ervaren fotograaf is hij een vakman pur sang. Geduld, een scherpe blik, flexibiliteit en creatieve oplossingen... Frank gaat voor de hoogste kwaliteit, of hij nu een bedrijfsimago neerzet of social mediaportretten maakt. Uw bedrijf is met Frank een groot talent en veel verbeelding rijker."


Stacks Image 23
Stacks Image 25