15 September 2013

Frisse design keuken

Afgelopen week stond voor mij volledig in het teken van interieurfotografie. Daarbij was de onderstaande keuken een leuke uitdaging. De uitdaging lag hem in het zonlicht dat keihard naar binnen scheen en dan weer volledig was verdwenen. Dit herhaalde zich ongeveer om de twee minuten. Dus net wanneer ik al mijn ‘licht’ had ingesteld veranderde alles compleet. Door met 3 flitsers te werken kon ik uiteindelijk de ‘frisheid’ behouden en hebben we een mooi resultaat weten neer te zetten.
Arnhemseweg 534 Beekbergen_008
Arnhemseweg 534 Beekbergen_009
Arnhemseweg 534 Beekbergen_007

Meet Sunya in Zutphen

Al een tijdje had ik een afspraak staan met Sunya (de dochter van een goede vriendin van mij) om haar te portretteren. Daarbij hadden we afgesproken omdat buiten te doen, het liefst in Zutphen vanwege de leuke locaties. Na de fotoshoot een paar keer uitgesteld te hebben vanwege slecht weer was nu het goede moment aangebroken. Alles gefotografeerd met één flitsers en natuurlijk mijn beroemde ‘Pringles koker’ Winking die ik als snoot om de flitser heb gebruikt.
_D3S9399_HR_D3S9413_HR_1_D3S9538_HR-2
_D3S9442_HR_D3S9516_HR