Landelijk wonen

Landelijk wonen in Bathmen

Zoals je misschien weet is een fotograaf altijd bezig met het ‘spelen’ van mooi licht. Voor een buitenfotoshoot van een woning ben je daarom afhankelijk van goed weer. Afgelopen week waren er maar weinig kansen om goede (en dan met name droge) buitenfoto’s te maken. Om het juiste moment te pakken, maak ik gebruik van Meteo-Loenen en kijk ik altijd bij de uitgebreide weersvoorspelling. Door de nauwkeurige voorspelling (aangeleverd via een Noorse meteorologische dienst) en mijn betrouwbare ervaring hiermee, baseer ik mijn planning op deze gegevens.

Donderdag waren de beste kansen zo bleek en ben ik (ondanks de slechte voorspellingen van het KNMI) naar Bathmen gereden om daar een woning te fotograferen met een landelijk karakter. Gelukkig kwam de zon even door en kon ik hier mooi gebruik van maken.
Veldkampsteeg 8a Bathmen_000_1
Veldkampsteeg 8a Bathmen_007a
Veldkampsteeg 8a Bathmen_012_1Veldkampsteeg 8a Bathmen_030_2Veldkampsteeg 8a Bathmen_026_1Veldkampsteeg 8a Bathmen_027_1Veldkampsteeg 8a Bathmen_033_1Veldkampsteeg 8a Bathmen_036_1Veldkampsteeg 8a Bathmen_048_1